Priser

Din ACCUMOLO® shop er allerede spækket med features, selvom prisen kun er 3.495.

Derudover kan du tilkøbe forskellige pakker eller få skræddersyet din ACCUMOLO® shop. Her Kan du se en række muligheder, som gør, at du kan »vokse« i shoppen.

Design

Din ACCUMOLO® webshop leveres med indsat logo samt tilpassede farver og skrifttyper. Hvis du ønsker design af et helt brandunivers med unikke billeder til forside slider, bokse, baggrundsbillede/tapet, image overlay eller måske et nyt logo og flere undersider, så kan dét og meget andet tilkøbes i en af designpakkerne.
Fra 6.995 ex moms engangsbeløb

Viden

Hvordan sikrer du, at potentielle kunder finder din shop? Og at de køber noget, når de er i shoppen? Ud fra unik forretningsforståelse og mange års erfaring med SEO, AdWords, brugertest, konverteringsoptimering osv., modtager alle nye ACCUMOLO® kunder to timers sparring og rådgivning, for at sikre et solidt afsæt for succes. Yderligere sparring og rådgivning kan altid tilkøbes efter behov.
Fra 3.995 ex moms engangsbeløb

Strategi

Hvordan udnytter du virksomhedens styrker bedst i forhold til de muligheder internettet tilbyder? Alle ACCUMOLO® kunder fortjener at få succes med deres nye shop, og der følger derfor altid to timers sparring og rådgivning med i købet. Hvis du ønsker mere strategirådgivning i opstartsfasen eller senere, kan du altid tilkøbe en af vores strategipakker.
Fra 6.995 ex moms engangsbeløb

Synkronisering

I takt med at shoppen vokser vil behovet for effektiv styring af lager, varer og økonomi også stige. ACCUMOLO® er forberedt til integration med de mest udbredte økonomi- og kassesystemer på markedet. Mere end 20 systemer indgår allerede i synkroniseringspakkerne.
Fra 995 ex moms per måned

Go Global

ACCUMOLO® kunder sælger med succes overalt i verden, og med denne pakke kan du gøre det samme. Pakken giver adgang til sprog og valuta versionering, nye betalingsmetoder (fx Klarna, Paypal) osv. Når du udvider med Go Global pakken, benytter din ACCUMOLO® shop automatisk et avanceret CDN server setup, hvilket sikrer høj hastighed i udlandet.
995 ex moms per måned

B2B

ACCUMOLO® er også et oplagt udgangspunkt for B2B e-handel. Med markedets mest omfattende B2B-pakke får du en lang række features og funktioner, som gør det muligt at drive en succesfuld B2B shop. Priser, mængder, sortimenter, betalingsmetoder, leveringsmuligheder og mange andre ting ændres efter behov og vises bag login. Derudover opsættes en speciel B2B forside, den lynhurtige kvikbestilling, ordrehistorik og meget mere.
2.995 ex moms per måned

Data import

Har du allerede en webshop, og vil du slippe for selv at flytte al data over på din nye ACCUMOLO® webshop? Det er der naturligvis også tænkt på, og det er muligt at få al data importeret direkte til ACCUMOLO®. Så kan du i stedet koncentrere dig om det, der er sjovt. Tilbud beregnes individuelt ud fra din nuværende shop.

Stor kollektion

Ovenstående er blot få udvalgte muligheder, som du kan vælge at udvide din ACCUMOLO® shop med. Men der findes mange flere i kollektionen – faktisk mere end 100 intelligente features, som nemt kan implementeres i din shop, hvis behovet opstår. Det kunne fx være mersalgsmodul, kataloggenerator, sælgersystem, loyalitetsprogram og feeds. Vi laver gerne uforpligtende tilbud.

Sæt skrædderen igang

Selvom ACCUMOLO® er udviklet på baggrund af mange hundrede webshops, så kan der stadig opstå individuelle behov eller ønsker. Du er derfor altid velkommen til at forespørge på både små og store ændringer og udvidelser til ACCUMOLO® – helt uforpligtende! Din ACCUMOLO® shop kan med andre ord skræddersyes 100% efter dine ønsker.

Book en uforpligtende snak